Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Texecom is reeds jaren één van de meest vooraanstaande Europese fabrikanten van geavanceerde professionele beveiligingsapparatuur. Alle apparatuur wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en conform Europese regelgeving vervaardigd. De Premier Elite serie maakt deel uit van een grotere serie alarminstallaties, welke uiteindelijk doorloopt tot installaties met ruim 600 detectiepunten voor de meest uitgebreide beveiligingsprojecten.

Waarom beveiligen?texecom

Moderne technologie kan uw familieleden, woning en eigendommen optimaal beschermen tegen allerlei risico’s; inbraak, brand en waterschade, maar biedt ook ondersteuning bij calamiteiten of medische incidenten.
Een professionele beveiligingsoplossing biedt u rust, u kunt vertrouwen op een systeem dat waakzaam is wanneer u dat wenst. Of u nu op vakantie bent, even naar de buren, of gewoon wanneer u van uw welverdiende nachtrust geniet!

Ook geschikt voor u?

Jazeker! Moderne bedieningsmogelijkheden maken een betrouwbare en intuïtieve bediening voor iedereen mogelijk. Ongeacht uw gezinssamenstelling (kinderen, ouderen, slechtzienden) is de bediening gemakkelijke en veilig.

En naast uw woonhuis? Ook voor zakelijke toepassingen kan gebruik worden gemaakt van de Premier Elite beveiligingsoplossing. Zelfs voor grotere panden is een passende oplossing van Texecom beschikbaar, tot ruim 600 detectiepunten en voorzien van door verzekeringen geaccepteerde keurmerken!

Waaruit bestaat de Texecom Premier Elite oplossing?Texecom Premiere Elite

De Texecom Premier Elite inbraakpanelen kunnen worden uitgerust met zowel draadloze als bekabelde detectiemiddelen. Dit zijn detectoren welke reageren op beweging in een ruimte, openstand van deuren/ramen, rook detecteren, koolmonoxide meten bij een kachel of geiser, etc. Afhankelijk van het aantal gewenste detectoren kan een Texecom Premier Elite centrale worden toegepast.

De bediening van het systeem kan op verschillende manieren plaatsvinden, via een pincode, een handzender of zelfs met uw smartphone!

Bij een melding van één van de detectoren, wordt de vooraf bepaalde alarmeringswijze gestart. Deze kan bestaan uit een optische/akoestische alarmgever in de woning, een melding naar uw Apple of Android smartphone of naar een gespecialiseerde meldkamer. (Bijvoorbeeld onze meldkamer Alarm Meldnet)

De Premier Elite maakt gebruik van de modernste digitale technologie. De communicatie met de buitenwereld vindt plaats via uw internetverbinding. Het paneel wordt aangesloten op één van de poorten van uw modem/router en is hierdoor voorbereid op de toekomst.

Systeemveiligheid en kwaliteit Veiligheid is een belangrijk punt, niet alleen vanuit het beveiligingsoogpunt zelf, maar ook binnen de gebruikte apparatuur. Er wordt daarom gebruik gemaakt van veilige en versleutelde communicatie, zowel draadloos met de detectoren, als naar de APP en/of de meldkamer. Hierdoor wordt een zeer hoog veiligheidsniveau gewaarborgd.

Ook de toegepaste apparatuur is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle geldende normen en veiligheidseisen.

Draadloze techniek

Binnen het Premier Elite draadloze platform wordt gebruik gemaakt van de zogeheten Ricochet® technologie. Dit is een intelligente 2-weg draadloze techniek, waarbij alle detectoren en het paneel een actieve rol spelen in de communicatie. Iedere detector is een signaalversterker, waardoor op een betrouwbare wijze grotere afstanden kunnen worden overbrugd. Het bereik en veiligheidsniveau is hierdoor groter ten opzichte van alternatieve fabrikanten. Dankzij de 2-weg communicatie wordt tevens het energieverbruik gereduceerd en is de batterijlevensduur van de detectoren groter.

Verificatie en observatie met camera’s

U kunt gebruik maken van camera’s om in geval van een alarmmelding, of wanneer u dit zelf wilt, beelden te bekijken. Zo kunt u bepalen welke actie noodzakelijk is. U kunt kiezen voor losse camera's of een camerabewakingssysteem camerabewakingssysteem met beeldopname.

‘Cloud’ ondersteuning / APP’s

Alarmmeldingen ontvangt u via de App op uw smartphone, ook wanneer u de App zelf heeft afgesloten, dit wordt push- technology genoemd. U mist hierdoor geen essentiële informatie en kunt snel reageren op gebeurtenissen! De communicatie vindt plaats via uw internetverbinding.

Offerte

Wij kunnen u een offerte op maat aanbieden. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend uw object bezichtigen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze winkel. Hier kunnen wij u het een en ander laten zien en uitleggen.
Is er een eis van de verzekering? Dan kunnen wij ook een VEB Opleverbewijs / Certificaat uitschrijven voor uw beveiligingmaatregelen.