Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Camerabewaking is geen overbodige luxe meer. Het is eerder regel dan uitzondering. Tevens een mooie aanvulling in combinatie met een inbraak alarmsysteem. Heeft u een inbraakmelding? Dan kunt u eerst verifiëren met behulp van uw camerabewakingssysteem of er daadwerkelijk iets aan de hand is, zonder dat u in de buurt hoeft te zijn van uw pand. Zo voorkomt u dat uzelf in een mogelijk gevaarlijke situatie terecht komt. U kunt, op het moment van een incident, makkelijk via de smartphone app de live beelden raadplegen.

Wij maken uitsluitend nog gebruik van IP camera systemen. Het voordeel is dat deze systemen al werken met 1 camera. Deze camera's beschikken over intelligente software waarmee ze te configureren zijn. Als er een beweging wordt gedetecteerd, dan krijgt u hier een emailbericht over met 3 foto's. 

Het is ook mogelijk om een 4 8 of 16 kanaals recorder te gebruiken in combinatie met een aantal camera's. Zo neemt u 24/7 op en heeft u altijd beelden van een incident. Deze recorders zijn ook te configureren middels de software. Zo kunt u tijden instellen wanneer wel of niet opgenomen moet worden. Emailberichten laten sturen over systeem statussen en dergelijke.

Een niet te vergeten onderdeel van IP techniek is het periodiek onderhoud. Alle apparatuur die aan het internet gekoppeld zijn moeten periodiek onderhouden worden. Zo voorkomt u dat de apparatuur gehackt kan worden.
De software van de camera's en recorders dienen, net als uw computer, tabletof smartphone, geupdate te worden. Wordt dit niet gedaan, dan bestaat er een kans dat uw apparatuur bedient kan worden door derden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Heeft u vragen over het updaten van Hikvision apparatuur of wilt u meer informatie over onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen.

Aandachtspunten

 • IP camerabewaking werkt al vanaf 1 camera
 • Geavanceerde technieken zoals lijnoverschreiding en bewegingsdetectie
 • Waarschuwing met emailberichten
 • Live beelden via de smartphone app
 • PC Software voor live beelden beschikbaar
 • Systemen updaten is noodzakelijk

Hikvision Bewakings Camera's

Hikvision is 's werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's/NVR's in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.

U kunt bij ons terecht voor 1 camera die u al waarschuwt, of een complete installatie met recorder en diverse IP camera's. Kom vrijblijvend langs voor een offerte en informatie.

De voordelen van een IP Camera

 • De camera kan op zich zelf functioneren
 • Werkt met een App
 • Heeft bewegingsdetectie zonder tussenkomst van een recorder
 • Kan zelf mail versturen met snapshots
 • Te gebruiken op PC / Android Telefoon / Android tabled / iPhone / iPad
 • Altijd en overal live beelden kijken
 • Enz...

Onderhoud camerabewaking

Het wordt steeds belangrijker dat online apparatuur beveiligd is tegen hacken. Zorg er dus voor dat uw camera's en recorders up to date zijn. Laat minimaal 1 keer per jaar uw camerabewakingssysteem onderhouden. U wilt toch niet dat ongenode gasten kunnen meekijken met uw camera's? Houdt de digitale inbreker buiten uw deur!

Heeft u al HikVision apparatuur en heeft u service nodig? Dat kan. Wij doen ook onderhoud aan reeds bestaande installaties. Ook kunnen wij voor u een, van HikVision apparatuur, verloren wachtwoord herstellen.