Sinds 1996 Persoonlijk contact Advies op maat Service aan huis

Het intercom systeem van Hikvision is in bijna elke situatie toe te passen. De buitenposten (beldrukker met audio/video) zijn stand-alone te gebruiken of in combinatie met een of meerdere binnenposten (7inch of 10inch touchscreen schermen.

Er zijn diverse modellen buitenposten. Een kunststof met wifi optie, een vandaalbestendige met optie om de camera beter te richten en een modulaire. De modulaire is naar wens en behoefte op te bouwen met losse modules, maar kan ook als single module met camera en 1 beldrukker gebruikt worden.

Het is ook mogelijk meerdere buitenposten in het systeem op te nemen. Bij de modulaire variant kunnen 1 of meerdere beldrukkers gekozen worden. Hierdoor is het mogelijk om per beldrukker een scherm te koppelen. Dit is handig in bijvoorbeeld een appartementen complex.

Is er bestaande bekabeling aanwezig en is deze niet meer aan te passen? Dan is het modulaire intercomsysteem de oplossing. Deze is namelijk ook verkrijgbaar als 2-draads systeem.

Heeft u interesse in een intercom systeem? Neem gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend bij u op locatie de mogelijkheden bekijken en met u doorspreken.

 

Hikvision DS-KB8113-IME1

DS KB8113 IME1

Vandaallbestendige buitenpost
FullHD video
2-weg audio
PoE voeding

 

Hikvision DS-KV6113-WPE1

DS KV6113 WPE1

Kunststof buitenpost
WiFi verbinding mogelijk
FullHD video
2-weg audio
PoE voeding 

 

Hikvision binnenpost

DS KH8520 WTE1

7 inch en 10 inch
HD weergave
Wifi en netwerk aansluiting
PoE of 12v voeding
Touchscreen